Teapa softdebursa / soft de bursa via Start-Up365-Ro

teapa
scam
Etichete: #<Tag:0x00007fa988be1160> #<Tag:0x00007fa988be1020>

#1

Cica reclama, chiar si negativa, tot reclama este, dar hai sa vedem daca reusim sa ajutam cateva persoane neinitiate sa nu-si ia teapa de la asa numitul “softdebursa”.

Un vechi coleg forumist (Kerosen era userul pe vechiul forum, nu stiu daca mai trece pe aici sau nu), mi-a atras atentia pe Facebook ca site-ul Start-Up365-Ro foloseste ceva tehnici neortodoxe pentru a agata oameni si pentru a ii redirectiona pe site-ul softdebursa (daca va intrebati de ce le pun numele cu bold, este pentru o mai mare greutate in cautari.). Reclamele le vazusem si eu de mai multe ori, dar nu am dat niciodata click pentru ca aveau texte de genul “castiga catralioane de euro pornind de la banii pe care ii dai pe o eugenie”. Kerosen a dat totusi click si a sesizat ca pe site-ul “de agatat” exista un text mic la sfarsit care spune ca “Acesta este un advertorial, participanții sunt actori și nu există nici un startup și/sau algoritm.”. Probabil ca nu multi il citesc si o parte dintre cei care vad prezentarile chiar cred ca “soft de bursa” a castigat nu stiu ce competitie si a iesit in fata unor startup-uri cu finantari de sute de milioane de dolari.

M-a intrigat teapa asta si m-am gandit sa investighez putin. Cum primul lucru pe care il fac de obicei este sa vad cine detine anumite domenii, am aflat ca sunt ambele inregistrate prin intermediul unor site-uri care protejeaza identitatea reala a detinatorilor. In concluzie, nu prea vor sa se afle usor cine sunt. Cert este ca ambele sunt inregistrate acum cateva luni si un search pe Google dupa numele ambelor site-uri rezulta in alte site-uri fabricate special pentru a atrage potentiali clienti - pareri, advertoriale si tot felul de chestii fabricate pentru a le da o imagine de legitimitate.

In masura in care timpul imi va permite o sa intru si in investigatii ceva mai tehnice pentru ca vreau sa vad cine e in spate, dar intre timp cred ca ar fi util sa le spuneti si voi altora ca e teapa. Ei au impanzit internetul cu tot felul de comentatori si advertoriale pozitive, asa ca ar fi bine sa balansam putin lucrurile.


#2

M-am jucat si eu putin cu softul lor. O porcarie. Deschide si inchide singur tranzactii. Nu-ti spune la ce pret deschide, nu-ti spune la ce pret inchide. Zice doar ca ai castigat sau ai pierdut.

Ce mi se pare mai grav este ca acesti sarlatani isi fac reclama agresiva chiar pe pagina de stiri yahoo.com, https://ro.yahoo.com/?p=us
Mai exact, pe aceeasi pagina observ 3 reclame la Ultimate4trading, toate 3 duc la pagina Start-Up365-Ro. Na, am scris si eu cu bold. :smiley:


#3

Au reclame pe multe site-uri serioase, dar cred ca au inceput oamenii sa le dea report… pe Facebook nu am mai vazut sa apara reclame. Sau poate s-a terminat bugetul :))


#4

Eu ma intreb cum pot fi atat de tupeisti. Titluri de genul “A fost descoperita o noua portita de generat bani” sau “Bogatii nu vor sa stii asta” se adreseaza unui grup de persoane nu doar analfabete ci mai mult debili mintal. Sa bagi bani in reclame care tinteste o astfel de clientela inseamna ca ori esti prost ori acest grup redus mintal chiar exista. Si e langa noi, chiar aici, in Romania. Si nu cred ca e babuta care a bagat bani la Caritas. Cei ca ea nu au acces la internet. Sunt specimenele de pe facebook, cei care au studiat la “scoala vietii” si lucreaza la “buzunaru lu tata”. Daca ii intrebi cu cine ai votat? Cu PSD.


#5

softde(pacanelepe)bursa…


#6

Azi am avut ceva timp ca sa mai sap.

Platforma Soft de bursa/softdebursa este derivata din EZTrader/EZ Trader care apartine WGM Services Limited, inregistrata in Nicosia, Cipru. Tot ei detin si GlobalOption, EZInvest si 888binary (toate cu .com la sfarsit, dar nu am vrut sa pun link direct catre ei).

In 2013 nu mai procesau retragerile si foloseau fondurile clientilor fara autorizatie, iar in 2014 WGM Service a avut licenta suspendata in Cipru:

In 2015 au primit o amenda de 340000 EUR: http://www.cysec.gov.cy/CMSPages/GetFile.aspx?guid=b57a74c8-f15a-462e-b75d-c44bd464ade4

Trebuie mentionat ca astia au fost penalizati in Cipru, unde CYSEC-ul este chiar permisiv. Deci neregulile nu au fost tocmai mici.

Desi sunt convis ca vor fi o gramada de oameni care vor cadea in plasa, sper ca macar cei care cauta informatii despre ei sa arunce un ochi si pe aici. Cred ca mai sunt multe lucruri interesante de aflat pornind de la datele de mai sus.


#7

Mi-au aparut si in casuta de email. Cum scap de ei?
Ar merita sa le dau cate 100 de clickuri pe zi sa plateasca reclama dar consum timpul meu.


#8

Pe yahoo parca era un “x” mic in coltul reclamelor pentru a indica faptul ca nu-ti place reclama respectiva. Cred ca se opreste daca dai de 2-3 ori pe x-ul ala cand iti apare reclama de la ei.


#9

Este cea mai mare inselatorie posibila. Nimic din modul demo nu mai seamana cu ce e in modul real. Toate tranzactiile reusite din demo sunt facute sa te atraga. In modul real am pierdut 250 ron depusi in cateva minute. Nu va lasati ademeniti. Au pacalit deja destui oameni!


#10

Buna ziua! Nu bagati bani la softdebursa, sunt niste tepari fara pic de rusine. pe condul demo castigam 10 tranzactii si pierdeam 1. Am fost prost si am pus botul la vrajeala, in una zi am piertut 500 euro. Nici acum nu cred ca am putut sa fiu atat de dobitoc. O zi buna si mult succes!


#11

Pe vremuri cred ca jucai la greu alba-neagra, nu? Uite bobu’, nu e bobu’ :joy:
Unde nu-i cap vai de picioare.
Cand ai bani si n-ai ce sa faci cu ei…

Bai, mi-as face si eu o afacere d-asta, sa moara veta.


#12

De ce nu te-ai uitat cel mai de jos sa vezi ca scrie ca reclamele sunt jucate de actori si ca nu e nici-un soft?

Acum au sters remarca…

Subscriu la ce a zis Luce…


#13

Curata vrajeala…
https://www.youtube.com/watch?v=_c4DzjEG6hY