Joseph Nemeth - reguli si principii de tranzactionare


#1

Artok spunea ca si-a creat contul de pe forum ca sa posteze despre succesul garantat oferit de metoda de tranzactionare a lui Joseph Nemeth, completat cu propria lui analiza si gestiune a tranzactiilor deschise.

Ca va face proba celor sustinute privind succesul garantat cu 0% risc asumat, departe lucrul asta…

Pana acum cea mai mare tranzactie “pierzatoare” a fost de -3438.22USD. O sa va arat cum am iesit din ea, pe plus. Sper sa fie sufficient.

-3438.22 USD la un cont de 50k USD reprezinta nu mai putin de 6.8% DD dintr-o singura tranzactie. Curat 0% risc asumat.

Poate ne va arata, asa cum a promis, cum a iesit din acea tranzactie pe plus, altfel decat ca s-a intors pretul…


#2

Poate a facut hedging la pozitie cand ea avea -500$ si a ramas cu DD de 1%.

Daca nimeni nu a mai fost invitat la promisa sesiune pe skype, e posibil sa nu fi decurs strategia cum si-ar fi dorit.


#3

Daca a facut hedging la pozitie cand ea avea -500$ si a ramas cu DD de 1%, daca pretul se intoarce in loc de a avea o singura tranzactie pe profit mare, va mai avea o a doua tranzactie pe pierdere la fel de mare mare + inca -500$. Ceva de tot rasul.

In felul asta NU ai cum sa faci 15% profit pe luna cat si-a propus Artok.


#5

Pe pagina de profil a lui Artok, scrie Last Post Feb 7, 2017 9:55 am.

Cum postarea nu este vizibila, rezulta ca este momentan moderata. Vom afla mai multe de la Artok pe masura ce postarile lui trec de moderare.


#6

Atentie!
Legat de titulatura “Joseph Nemeth - metoda de tranzactionare” ;

Prezentarile domnului Nemeth aflate pe YouTube arata numai regulile generale sau principiile de tranzactionare , nu si detaliile strategiei sale de tranzactionare. Sper ca privitorii sa nu cada in capcana in care multi tradeti au intrat de a crede ca acele principii sunt regulile detaliate care trebuiesc respectate .
Principala greseala facuta de cei care au privit aceste materiale a fost ca au luat ad litteram in special prezentarea principiilor algoritmului de recuperare a pierderii bazat pe volume ascendente pozitionate hedge. Algoritmul este mult mai complex decat exemplul din prezentare si se preteaza in conditiile in care traderul reuseste sa automatizeze acel algoritm.
O urmarire manuala a unei astfel de gestionarii se dovedestea fi extrem de dificila pentru ca nu poti tranzactiona 24/24 5/7, si in final ajungi sa ratezi o etapa dintr-o astfel de gestionare ceea ce deregleaza complet tot calculul unei astfel de secvente.

Cu respect,
Sorin Bolache


#7

Well done Oltciter, titlul topicului a fost indreptat.


#8

Greseala majora de interpretare.

Toti cei care urmaresc partea din film in care se explica principiul de actiune a algoritmului ZoneRecovery gresesc din start gandind ca Nemeth aplica in calculul volumelor pozitiilor plasate un coeficient calculat in baza diferitelor progresii disponibile in matematica.
O astfel de abordare este complet falsa!
Calculul volumele necesare pozitiilor plasate pleaca de la rezultatul final al profitului pe care il doresc a se realiza la atingerea limitei superioare sau inferioare de recuperare. Pentru ca este vorba de un algoritm de recuperare de obicei se opteaza pentru un rezultat minim profitabil ,dar acest lucru nu este obligatoriu. Rezultatul dorit a se obtine este in stransa corelatie cu marimea volumelor obtinute la sfarsitul calcului care ar trebuii sa fie optimizate printr-un management al riscului si banilor care tine de cota de risc si marginea disponibila.
De asemena este foarte importanta si optimizarea distantei dintre cota buy si cota sell a pozitiilor precum si factorul de multiplicare a acelei distante . In prezentarea din film se foloseste pentru usurinta calcului un exemplu cu distanta 50 puncte intre buy si sell si un factor de multiplicare a acelei distante 3 (150 puncte), dar atentie din nou, acolo se prezinta numai principiul nu si algoritmul.

Deci lucrurile nu sunt atat de simlpe ca in prezentarea din film.

Al dumneavoastra,

Sorin Bolache