Invitatii pentru Initiative Q


#1

Pentru cei care nu au auzit de Initiative Q, este o… initiativa cu ceva controverse in spate din cauza modelului piramidal de distribuire a “fondurilor” (am pus ghilimele pentru ca momentan sunt la inceput si “moneda” nu valoreaza nimic). Diferenta dintre o piramidala si ei este ca (cel putin pentru moment) nu se cer bani, iar termenii si conditiile par transparente, fara sa ridice semne de intrebare. Singurul lucru care se cere este adresa de email.

De obicei nu ma atrag astfel de demersuri, dar dupa experienta cu Stellar (care acum vreo 3-4 ani se dadea tot pe gratis si acum poate fi convertit in bani reali) am zis ca e ok de incercat atata timp cat nu cer nimic important la schimb. In plus, modelul economic prezentat pe site este teoretic viabil, iar fondatorul proiectului a fost implicat si in alte business-uri de finance care s-au dovedit a fi viabile (pe de alta parte, este jucator profesionist de Poker… deci atentie la cacealmale) :slight_smile:

Linkul pentru invitatii este aici si pentru moment sunt disponibile doar 15, in regim “primul venit, primul servit”: https://initiativeq.com/invite/BEC5gsW2m


#2

Am aprobat toate inscrierile de pana acum. Mai sunt 10 disponibile. Nu uitati ca daca trimiteti si voi la randul vostru invitatii, trebuie sa aprobati inscrierile.


#3

Astept si eu aprobarea. Multumesc pentru pont.


#4

S-a aprobat. Au mai ramas 2 invitatii.


#5

Multumesc. Eu am disponibile numai 5 invitatii!


#6

Mai primesti cand se termina alea. Mai intai inca 10 si apoi inca 15.


#7

OK! Multumesc pentru informatii!


#8

Stefane dar bani când o să iasă din “afacerea” asta?


#9

Stellarul a putut fi schimbat oficial pe bani reali cam dupa 3 ani. Si ei nu au pornit de la 0 (aveau echipa si au preluat codul de la o alta moneda). Deci pt Q as spune peste mai mult de 3 ani sau deloc :slight_smile:


#10

Puteti adauga si voi linkurile cu invitatii daca vreti. Ale mele oricum s-au terminat. O sa schimb si titlul topicului.


#11

Link invitatii


#12

Si de la mine niste invitatii:

Initiative Q is building a new payment network and giving away significant sums of their future currency to early adopters. It’s by invite only and I have a limited number of invites. My personal invite link:


#13

Si de la mine cateva invitatii:

Initiative Q is an attempt by ex-PayPal guys to create a new payment system instead of credit cards that were designed in the 1950s. The system uses its own currency, the Q, and to get people to start using the system once it’s ready they are allocating Qs for free to people that sign up now (the amount drops as more people join - so better to join early). Signing up is free and they only ask for your name and an email address. There’s nothing to lose but if this payment system becomes a world leading payment method your Qs can be worth a lot. If you missed getting bitcoin seven years ago, you wouldn’t want to miss this.

Here is my invite link:

https://initiativeq.com/invite/BfQAAiGam

This link will stop working once I’m out of invites. Let me know after you registered, because I need to verify you on my end.


#14

Vedeti ca dupa o anumita perioada (cred ca difera in functie de momentul inscrierii) nu mai primiti monede pentru cei invitati. Dupa ce va logati ar trebui sa scrie cat timp aveti. Se pune presiunea timpului ca sa fie o piramidala ca la carte :slight_smile:

Deja reconosc ca ma fascineaza ca si experiment social si astept cu interes sa vad cand/daca vor incepe sa ceara bani. Mi s-ar parea inteligent sa nu ceara bani ca sa intri in sistem, ci sa ceara bani ca sa scoti Q din sistem. Adica iti dau monedele gratis si apoi te comisioneaza cu moneda fiat de cate ori vrei sa faci ceva cu Q (conversie, achizitie de bunuri, etc)


#15

Se pare ca la nivelul 3 (dupa ce invitati 15 oameni), primiti Q si pentru invitatii invitatilor. E tare interesant cand piramidalele astea sunt pe numere si nu pe bani reali :slight_smile:


#16

Eu m-am bagat al tine, dar ieri m-au SUNAT 3 sa intru la ei. :)))) Oamenii chiar pun botul!!! Ma mir ca inca nu s-au ars suficient. I-a fasciant ca au pus valoare target de 1 usd!!! Cand te gandesti ca eu stiam de Initiative Q de vreo luna, de pe un grup de criptopinguni… Eram milionar pina acum! Daca ar fi dat macar jetoane de spalatorie, tot era bine !!!

Nici eu nu cred…dar astept sa vad. Eu am preferat wirex fiindca la Binance nu iti dadeai seama de comision fiindca ti-l calcualu in moneda lor nu stiu cat…

Cred ca si aici va cam fi la fel…


#17

Salutare ! Daca mai are cineva nevoie, mai am si eu 8 invitatii: