Extensie Vamist pentru Chrome si Firefox


#1

Platforma noua, username nou, extensii noi. Cei care ati activat pe versiunea veche de forum ma stiti sub numele de Criodi. Nu cred ca voi mai posta asa cum o faceam odata, dar ma ocup inca de aceste browser extensions. Daca pana acum aveam doar extensie de chrome acum avem si extensie pentru firefox.

Chrome

Firefox

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/vamist/

Extensiile sunt foarte simple. Va afiseaza ultimele postari vamist atunci cand dati click pe iconita si afiseaza deasupra iconitei o notificare subtila atunci cand apar postari noi pe forum.


Pentru developeri - API pentru forumul Vamist
#2

Multumesc inca o data pentru aceste extensii, @Finch!

Se poate scoate outline-ul de pe logo-ul in extensia Chrome (pe cea de Firefox nu am incercat-o inca)? Arata putin ciudat cu acel chenar. Tot ce trebuie sa faci este sa pui pe linkul cu logo, in CSS, ceva de genul:

#header a {
  outline: 0;
}

#3

Si as mai avea o sugestie, daca se poate. Linkul de pe nume sa mearga pe profil si sa fie un alt link pentru a merge la post (poate dupa data sau dupa post excerpt)


#4

Hmm, cred ca stiu ce zici, dar pe partea mea chiar nu se vedea nimic. Am sa includ probabil ceva mai multe reseturi in css ca sa nu mai fie probleme de genul.

Pe firefox merge mai greu treaba. Primul review manual a venit destul de repede, dar sunt destul de stricti. Am modificat ce mi s-a sugerat si am dat submit din nou. Au probleme insa cu traficul si se pare ca la ore de varf nu prea apuci sa dai submit. Eu am incercat mai toata ziua si abia acum am reusit. Ramane de vazut ce zic baietii la review. E misto insa ca au modificat destul de tare structura extensiilor si acum poti sa lucrezi strict cu js si html. Extensia nu difera cu mult de cea de pe chrome asa ca va fi in cele din urma online. Ultima varianta e online chiar acum asa ca o poti instala. Asta pana nu vine next review si dispare iar :smile:

Cat despre linkuri, da, si mie mi se pare un pic ciudata faza cu click pe nume pentru postare. Poate ai putea sa modifici api-ul si sa expui si titlul topicului? In momentul de fata singura chestie utilizabila ar fi slugul. Daca as scoate dashurile si as capitaliza prima litera aproape ca ar iesi titlul original, dar parca tot mai misto ar fi sa fie chiar titlul disponibil. Sau da, as putea sa adaug un read more la sfarsit? Sau sa fac […] clickable? Parca tot schema cu titlul mi s-ar parea mai utila (i.e. cum era inainte, {user} in {topic title}). Titlul topicului ofera context mult postarii. Am sa mai incerc variante maine.


#5

#6

Sa stii ca nu am inca un raspuns cu privire la cererea de a include titlul in raspunsul la request-ul pentru postari. Daca modific eu codul, va fi suprascris la fiecare upgrade, asa ca ideea e sa faca ei modificarea in repository-ul principal. Te tin la curent.


#7

Extensiile de Chrome si Firefox au primit un update major. Va invit sa le incercati.


#8

scot extensia veche si reinstal?


#9

Nu neaparat. Pentru Chrome poti face click dreapta pe extensie > manage extensions si apoi sus ar trebui sa fie un buton care spune “update extensions now”


#10

erai in developer mode ca sa ai butonul de update. am reinstalat. Mersi.


#11

@Finch poti publica noul logo in extensiile de browser, te rog? E nevoie sa-l pun pe github?


#12

Da, le pun la punct acum. Am sa le public mai tarziu.

Edit: Done!


#13

Forumul a trecut de pe http pe https (un protocol de comunicatii securizat) si pentru moment extensiile nu functioneaza.

@Finch, o sa updatez eu codul, dar o sa te rog pe tine sa le publici din nou. Este ok?

[Edit] Done. Codul e pe Github.


#14

Am publicat updateurile chiar acum. Pe chrome e deja live. Pe firefox mai dureaza un pic, dar aici oricum inca mergea.