Pe naiba cu levierul! Nu cred ca o sa aiba succes. Daca vor sa scada, pot sa relaxeze termenii pentru pro… ( eu indeplinesc conditiile de pro
; dar nu am chef sa trec inca, fiindca nu ma mai intorc inapoi la retail decit daca schimb brokerul) .
Daca nu as fi long eurusd, as face o mica pauza pe euro pina prin Octombrie. Eu stiu clar ca Mario Draghi nu poate prelungi tiparnita mai tarziu de Septembrie. Nemtii nu au chef, si ei au aliatii lor. Daca totusi se va prelungi, o sa pice dramatic, iar 1.25 va fi “noul 1.33”. Acum e luat in pret ca se va opri tiparnita in septrembrie, iar o marire de dobinda o sa vina si ea…intrebarea va fi…cand? Euro e condamnat sa se intareasca…asta e cert. Iar CHF e moneda de refugiu…ca si JPY. Daca o sa izbucneasca o noua criza, USDCHF o sa cada.
Despre EURCHF, nu inteleg de ce toti vorbesc. Eram in piata si cand a atins 1.04 prin 2012 parca. Atunci a intervenit pragul, si cam tot timpul a stat la 1.21-1.22. Cand a atins 1.20xx multi ar fi trebuit sa iasa…fiindca nu era normal ca tu sa iei swap consistent pe long… cand s-a pus pragul, euro avea 1 sau 1,5 dobinda , nu? Sincer? Le-a cam ajuns sa tot speculeze swapul, mai ales ca parea o afacere sigura si SNB era extrem de frustrata… Ati vazut voi pe cineva sa dea in judecata SNB??? Eu nu!
Dar acum, aprops de crypto: vedeti ca bancile din ce in ce mai mult incep sa inchida conturile exchangeurilor??? Mie crypto mi se pare escrocheria secolului. Cat timp insusi Satoshi a ales sa nu se desconspire, mi se pare un semn ca si el stie ca poate fi țeapă. Bancile nu vor sa fie asociate cu exchenge-urile, pentru a nu putea fi acuzate ca au sustinut o afacere ilegala, imorala …etc…