Discutii referitoare la noile reglementari din piata Forex la nivel european


#79

Citat luat de pe site-ul celor din Insulele Virgine

"The service is not available for US, Japan and European Economic Area residents. "


#80

Ciudat, eu am trimis mail si am mentionat ca sunt din Europa si au zis ca nu ii afecteaza catusi de putin aceste reglementari ESMA. E un haos total.


#81

Daca vreti in continuare binare, puteti incerca Dukascopy.


#82

Am ramas, deocamdata, la XTB, vad ca se poate face trade relativ decent, 2-3 tranzactii simultane cu lot minim, vad ca nu ma afecteaza asa de mult incat sa ma mut.


#83

Înseamnă că și înainte tot cu lot minim tranzacționai. Dacă înainte aveai o rata lunara de profit undeva la 5% maxim 10%, da, nu prea te afectează. Dar pe cei care merg cu riscuri mai mari pentru o rata de profit mai mare ii afectează. Eu am frecvent 20-30 de tranzacții simultan și o rata de profit peste 30%.


#84

Cum sta IC Markets la spread?Parca ai zis ca ti-ai facut cont la ei.
Treb sa imi mut si eu contul de la Activtrades, si chiar o fac cu parere de rau(spread de 0.5 pe eur-usd…super seriosi).Mi-a venit mail de la ei ca pe 29 iul se strica distractia.
Ce alte variante mai stiti cu spread mic si levier mare?


#85

Spreadurile la IC Markets sunt un pic mai mici decat la Tickmill, care oricum au spreaduri ff mici. Insa la IC Markets comisionul este mai mare, 3.5$ per 100.000$ tranzactionati fata de 2$ la Tickmill. Dar pe mine nu m-a dat inapoi chestia asta. Ca o comparatie, cand s-a inchis piata azi-noapte, pe EURUSD la Tickmill spreadul a ajuns la 2.3 pips iar la IC Markets a ramas 0.3 pips.

Ceea ce ma deranjeaza la Tickmill (pe contul de pe MyFxBook) este faptul ca tranzactiile nu se deschid la pretul care este afisat pe grafic ci la un pret mai dezavantajos. Deci daca te uiti atent in poza de mai sus, la Tickmill pretul de pe grafic arata BID=1.16852 dar tu daca vrei sa dai un short nu deschizi la pretul asta ci la pretul din casuta ONE CLICK TRADING (cea din stanga-sus) care este 1.16846.La fel si pentru ASK, pe grafic este 1.16863 iar pretul la care intri long este 1.16869, pretul din casuta ONE CLICK TRADING. Ciudat, tot la Tickmill la un cont mult mai mic nu apare asa ceva.

Si vezi ca la Activtrades aveai protectie pentru balanta negativa inca dinainte de ESMA. Tickmill si ceilalti brokeri nu aveau dar acum dupa conditiile ESMA vor fi obligati sa aiba si ei. Insa daca te muti la IC Markets n-o sa ai protectie pentru balanta negativa.


#86

Da, balanta negativa e un lucru in plus sa regret Activtrades.Se poate si fara ea(Doamne fereste de miscari gen Chf :)) unde SL nu mai conteaza)
Nu stiu inca cum ma pot obisnui cu, comisionul.
O sa vad ce alte optiuni mai am.
Oare dupa Brexit, brokerii din UK nu vor renunta la regula asta privind scaderea levierului?


#87

USDCHF a ochit ținta: 0,80. Vom vedea dacă coboară ușurel pe scări sau ia un nou lift SNB. :wink:


#88

Pe aia cu Barcelona i-a testat careva? Mi se par cu spreaduri aproape de Activtrades…


#89

Rakuten? Parca ziceai ca-i testezi tu.


#90

M-am uitat azi un pic pe ei. Si am vazut si de ce aveai probleme cu Tickmill: probabil ca Tickmill are serverele in Australia, in timp ce IC le are in NY. La Rakuten se pare ca sunt in Tokio!!! NU am avut timp sa imi iau un VPS la Tokio casa testez, dar latenta din NY si Londra e cam la fel, iar din Sydney este mare de tot…deci cred ca au serverele in Japonia. La Rakauten am vazut ca este diferenta intre pretul afisat si cel de pe grafic…doar la Activ nu este asa, cele 40ms sunt prea putine pantru ca noi sa vedem daca apar diferente, fiindca se schimba repede…
La spreaduri sunt peste Activ dar mai buni decit IC…fara comisioane… Va ma itin la curent…


#91

Pai la Tickmill am contul de pe numele meu, e cont mai mic dar nu are problema semnalata mai sus. Nu cred ca e din cauza serverelor.


#92

poti sa imi spui ce latenta ai la serverele lor?
uite aici vezi…

image
Sunt curios…poate tickmill are servereel chiar in Australia…
Daca ai un cont demo sau unul cu parola de investitor pot sa iti spun ce latenta ai din Londra sau din NY…


#93


#94

Astia(Rakuten) nu sunt aia care au spread ul in functie de leverage?
Parca au un spread la 1:100 si altul la 1:400


#95

Momentan testez IcMarkets cu un cont mic de cateva sute.Desi spreadul e putin mai mare fata de Activtrades, pe contul cTrader, viteza e net superioara, ideala pentru scalping.
Cred ca o sa deschid si un Ecn la ei sa le pot compara.
Daca nu gasesc ceva mai bun, cred ca ma mut la ei dupa concediu.


#96

tickmill au serverele in Londra sau Amsterdam( sunt 99% sigur). Daca nu sunt autorizati de FCA, cred ca e o optiune buna in era post- ESMA!!!. Cred ca de pe telefon iti intra la fel de repede ca si brokerii europeni. IC apare dupa vreo 7-8 secunde…


#97

Vezi ca graficul Psar la IC e diferit de al celorlalti???


#98

Tickmill - UK sunt autorizați FCA iar Tickmill - Seychelles nu mai primesc traderi europeni.

Vad. De ce crezi ca eu urmăresc graficele la 6 brokeri? “Un pip face diferența” (Oltciter).