Dezbateri pe teme fundamentale

eurusd
usdjpy
audusd
gbpusd
Etichete: #<Tag:0x00007fa989dd19d8> #<Tag:0x00007fa989dd1708> #<Tag:0x00007fa989dd1320> #<Tag:0x00007fa989dd0d80>

#1

Saptamana asta am avut cateva surprize. ECB cumpara bonduri cu randament negativ, caci QE nu era o surpriza, PBOC (China) a mai redus rata dobanzii si mai putin surprinzator a redus si prognoza de inflatie pentru 2015, iar somajul in SUA a scazut cel mai surprinzator.
ECB, pe langa QE a mai si redus prognoza pentru inflatie pentru 2016 si 2017 pentru ca petrolul cica ramane ieftin. Ce tare. Asa ca, Euro, AUD, NZD, raman pe directie in schimb, Jen ul pare ca a obosit. Ieri, un nene mai jmecher din guvernul japonez a incercat sa faca si el un ban cinstit si a zis tocmai cand Jen ul se pregatea sa sparga la 121,50 ca e in limita de sus a zonei de confort. Adica? hmm, deci doua variante. Ori stam cu Jen ul la range ceea ce pare cel mai probabil pana in vara ori ne corectam ceea ce nu prea e posibil daca dolarul ramane in galop. Asa ca batem pasul pe loc, zic eu cu Jen ul.
Acum, parca AUD si NZD devin si mai interesante de vandut datorita Chinei plus ca si Centrala Australiei da semne de o reducere a ratei in curand.
Lira in schimb se pare ca are parte de o crestere a dobanzii nu foarte departe in timp dar sa treaca alegerile asa ca raman neutru la lira, adica n-o bag in seama. (chiar daca ma roade s-o vand :smiley: )


#2

Si ar mai fi ceva, sa nu insemne si alceva intarirea dolarului. Greu de banuit, greu de spus dar realitatea spune ca e bine sa ai dolari in caz ca bate prea tare vantul sau vine furtuna.


#3

Intarirea dolarului implica un pret mic la petrol si impilcit probleme pentru Rusi.


#4


Bloomberg


#5

Euro pana in Septembrie


#6

inside currency wars


#7

Din perspectiva tehnica parca ar merge un buy la 1.05. corespunde si cu 100 pe index la dolar. Poate de data asta :smiley:


#8

#9

18:34 [EUR/USD] (EU) Germany Fin Min Schaeuble: depreciation in the EUR/USD was not completely unwanted - Source TradeTheNews.com

Free Market, hm :dolls:


#10

Piața e free să facă ce vrem noi.

Așa merg lucrurile. Cine știe marchează.


#11

CITI știe…


#12

looool, asta e tare rau!!! euro dolar 0.0 ha ha ha ha …


#13

Pe lângă analiza EW, care e BAZA, îmi place să confirm target-urile și cu alte metode mai sofisticate. Puțină lume a auzit de analiza Rugby, o voi demonstra un pic aici.

Ca să înțelegeți fundamentala din spatele ei, citiți următorul articol. Totul o să fie clar. Nu uitați, piața e condusă de oameni, iar oamenii au hobby-uri care le influențează gândirea.


#14

tre sa analizez problema ovala dar maine,


#15

Se spune ca sunt sanse ca fed sa mentioneze cresterea dolarului in urmatoarea sedinta ca fiind de vina pentru cresterea ratei. Asta duce la corectie dolar chiar daca nu se schimba trendul. Trendul la dolar tine cativa ani buni de acum inainte.

Trendul la NFP ramane.


#16

Salut,unde găsesc indicatorul cu strategia Rugby? vreau să-l testez și eu pe demo.
Mulțumesc


#17

Nu se poate testa pe demo, doar pe real.


#18

Buna asta. Mi-a placut :smile:


#20

Klaus Iohannis şi posibilul pariu pe Noua „Mitteleuropa“ | Cristian Unteanu | adevarul.ro http://adev.ro/nl5ald

Real danger lies in Mitteleuropa’s financial sector - FT.com http://on.ft.com/1HhRK2A via @FT

Lob für das Volk - Orban: “Ungarn bald Spitzenreiter in Mitteleuropa”: http://www.krone.at/Welt/t-Story-441329 via @krone_at


#21

Uite ce le mai trece prin cap unora. Si daca e asa, eu ce mai fac, :smiley: