Deschiderea unui hedge found


#1

Salut tuturor. As dori si eu daca se poate sa ma ajutati cu niste imformatii legate de deschiderea unui fond de investitii in Romania, de la actele necesare si autorizatii pana la suma minima pe care o poti administra(daca e una). Si orice alte informatii pe care le aveti si m-ar putea ajuta. Multumesc.


#2

din cate stiu eu sa stii ca nu poti face daytrading ca investitii. ceea ce e un pacat din punctul meu de vedere. se scrie hedge fund. posibil in alta tara daca ar fi de deschis.


#3

Hai sa incerc si eu, poate a 3-a oara e cu noroc: hedge fund :joy:


#4

ai stricat toata distractia.


#5

E o grsala gramaticală( am observat după ce am trimis postarea) ce atâta caz!!!. Nu înțeleg de ce va băgați voi doi in discuție daca nu aveți nici un răspuns la întrebare pe care am pus-o :thinking:


#6

Mulțumesc pentru răspuns


#7

Cam multe greseli gramaticale, in fine.
Cred ca vrei sa spui “voi trei” fiindca nici Deltatrade nu ti-a raspuns concret (acte, autorizatii, suma necesara).

Vezi ca a mai fost o discutie despre hedge fund pe vamist acum muuulta vreme, era un “economist” din Medgidia care vroia si el sa infiinteze un hedge fund.

Eu zic ca treaba asta cu administrarea banilor investitorilor nu e chiar floare la ureche. Daca nu te pricepi cat de cat mai bine nu te apuci. Nu vrei sa ti-i pui in cap pe investitori.


#8

bagami-as piciorul ca si eu am gresit-o pe asta. grav. merci frumos luce. eu am luat-o dupa cum se aude si nici macar dupa aia.