Ce parere aveti de Plus500?


#1

Buna,sunt nou pe acest forum,vreau sa va intreb ce parere aveti despre platforma Plus500?..am inceput cu 25e,bonusul de la ei pe urma am alimentat cu 200e si in 2 sapt am ajuns la 400euro…cunosc si platforma MT4.ce firma de brookering imi recomandati pt mt4?si care este suma optima a investitiei pt inceput?multumesc!


#2

Platforma de tranzactionare destul de rudimentara.
Daca doriti sa tranzactionati folosind MT4 puteti alege dintr-o lista destul de lunga de brokeri,. Personal consider ca trebuie luate in consideratie urmatoarele criterii:

 • vechimea brokerului in piata (prefer brokerii cu o vechime mai mare de 2 ani
 • organismul care supravegheaza si reglementeaza activitatea brokerului (implicit aceasta inseamna ca este un broker reglementat)
  -locul unde isi are sediul brokerul respectiv.
  Costurile de tranzactionare sunt in medie cam aceleasi. Ma feresc de brokerii care vin cu oferte care sar din media pietii si nu au vechime in piata.
  Suma optima pentru formarea unui capital de tranzactionare este suma care nu afecteaza sub nici o forma bugetul personal. Deci nu exista un raspuns exact, aceasta depinzand foarte mul de puterea financiara a persoanei care vrea sa tranzactioneze.
  Exemplu: daca am alocat din bugetul personal o suma ca sa-mi cumpar un bun sau sa fac o reparatie locuintei sub nici o forma nu voi realoca aceasta suma pentru capitalul aferent tranzactionarii.
  Clasificarea mea a conturilor de tranzactionare este urmatoarea:
 • peste 500.000 unitati tranzactionare (EUR,USD,GBP,etc) conturi foarte mari
 • 250.000 si 500.000 conturi mari
 • 20.000 - 250.000 conturi medii
 • 5.000 - 20.000 conturi mici
  -sub 5.000 conturi micro
  Al dumneavoastra,
  SBO

#3

Multumesc de sfatul si parerea dvs!!


#4

Platforma Plus 500 pe scurt spus este o idiotenie de platforma .