Brokeri neautorizati


#25

Probabilitatea de a fi avut un rezultat pozitiv la acel moment era extrem de redusa. Conform statisticilor in cele 2 minute in care a avut loc aceea fluctuatie spreadul sa marit de peste 250 de ori fata de spreadul mediu a ultimului an la aproape toti brokerii. Si asta este numai unul din evenimentele acelui moment.


#26

Au fost brokeri care si la acest eveniment au avut spread de maxim 20-30 de pipsi. Datele se pot verifica pe myfxbook, pentru fiecare broker in parte, si se poate vedea diferentele majore dintre ei. AM a iesit foarte prost, cred ca a avut cel mai mare spred si cel mai mic minim.


#27

Tot respectul Oltciter, …dar spreadul maxim pe GBPUSD la brexit a fost de 45 pips. La flash crash, inca nu s-a publicat pe un site credibil, pentru a putea face comentarii. 250x2 = 500…tot da cu virgula cand fac diferenta dintre 1.1799 si 1.1135. Cat timp AM tace mâlc cu privire la situatie, se poate lesne specula ca cineva a avut un ordin de cumparare pe la 1.12…care sa nu fi fost anulat…si care sa isi fi marcat profitul sau inca sa il mai aiba activ. Conform comunicatului, doar pe AM Live2 a fost problema, nu si pe restul, ceea ce inseamna implicit ca sunt furnizori de lichiditate diferiti!. Nu e asa? De ce sa oferim cotatii bune la romani, cand nimeni nu are nevoie…

Daca spui “conform statisticilor”… ai o baza de referinta??? Nu am facut inca rost de graficul de la Reuters, dar cei care au vazut au declarat ca nu a fost lipsa de cotații nici o secunda, iar Bloomberg a dat 1.1825 ca fiind minimul zilei. Este pe Reuters un articol cu acest flash crash si faptul ca 1.17 a fost cea mai joasa cotatie. Pina nu vad graficul de pe acele minute, nu pot sa comentez, dar sigur nu a fost black swan.


#28

AM a avut spread mai mare de 1000 pipsi la flash crash. Se poate verifica pe myfxbook.


#29

Pune o poza. Eu nu stiu unde vezi.

Te rog mult…:slight_smile:


#30

Din pacate nu am facut poza atunci si vezi spredurile pe ultimele 3 zile. Dar eu m-am uitat atunci si au avut spread mai mare de 1000 de pipsi. Ca sa ajungi Home/Forex Broker Spreads/Admiral Markets/GbpUsd
Uite poza sa stii sa te uiti pe viitor.


#31

Pacat. Ai ratat o poza ce ar fi facut istorie!!!


#32

Eu am vazut cum au stat majoritatea brokerilor cu spreadul in acel moment. Si am tras concluziile pentru viitor.


#33

Spread 1000 de pipsi… hmmm… interesant. Si mai interesant e cum ai ratat poza.

In manualul de citire clasa 1 sau 2, modelul ala vechi de acum 30 de ani este o poveste cu Petre si Ion:

― „Eu am văzut odată o varză mare cât casa", spune Petre.
― „Şi eu am văzut o oală mare cât şcoala", răspunde Ion.
― „La ce folosea o astfel de oală?", întrebă Petre.
― „Ca să fiarbă varza ta în ea", răspunse, râzând, Ion. :joy:

Tocmai mi-am amintit de falimentul AM. Cred ca te intrebi cand si de ce au dat faliment.


#34

@valim1975 am si poza cu spreadul de la AM 1034 de pipsi maxim si 188 pipsi average a avut mai exact…
Dar am asteptat reactia trollului de serviciu, care nu-si poate imagina ca exista asa ceva, 1000 de pipsi spread.
LMAX sub 25 de pipsi. Darwinex 25 pipsi, Pepperstone 102 pipsi, FxPro 80 pipsi, Alpari 568 pipsi, Oanda 17 pipsi.


#35
  1. Ai zis ca se poate verifica pe myfxbook. Nu poti verifica decat pe ultimele 3 zile. Iar de pe 7 oct. pana astazi e aproape o luna. Daca poti sa ma contrazici pune o poza in care sa se vada data de astazi:

  2. Ca sa-ti demonstrez valoarea pozelor: tu zici ca Oanda a avut 17 pips spread? Pardon, eu am poza cu 1034 de pips la Oanda. Poftim:

  3. Ai o poza aici: Brokeri neautorizati Apoi mai ai o poza aici: Brokeri neautorizati
    La prima poza ai Broker Time GMT+2 iar la a doua poza ai Broker Time GMT+3. Se pare ca detaliul asta ai uitat sa-l modifici in photoshop. Nu mai vorbesc de diferente clare de font si spectrul culorilor. Este evidenta chiar si alinierea titlului fata de link:

Deci domnu Ion Petre, putina atentie cand lucrati in photoshop.


#36

Am sa-i anunt pe Oanda despre minciuna ta.


#37

Anunta-i si pe LMAX :joy:


#38

Pentru Vamist. Este inadimsibil ca un troll sa modifice pozele si realitatea unui eveniment. Da Admiral a avut 1034,2 pipsi maxim la flash crash. Dar sa postezi neadevaruri modificand poza de la Admiral si sa o schimbi cu Oanda si LMAX.
Daca asta nu e motiv de ban pentru Luce Nera, sigur e motiv de proces. Depinde de Oanda si LMAX.


#39

Si pe LMAX. Sper ca ai bani.


#40

N-am nimic cu Oanda si cu LMax, era vorba despre tine. Lumea s-a saturat de photoshop. Capisci, ragazzo?
Apropo, daca tot te duci pe la Oanda si Lmax, treci si pe la Darwinex, Pepperstone, FxPro, Alpari si ceilalti. Si ei tot 1000 de pipsi au avut.


#41

Eu imbatranesc, dar oamenii de pe aici tot copii raman… Inca un topic in care trebuie sa fac curatenie.

Habar n-am daca @Tim_isoara facut pozele in photoshop sau nu pentru ca anu am stat sa fac pixel peeping, dar:

  • GMT+2 / GMT+3 este dat de faptul ca o poza este facuta inainte de a trece la ora de iarna si cealalta este facuta dupa (este si data fiecarei poze);
  • diferentele de font (din care rezulta si diferentele de aliniament) si de culori pot fi de la combinatii sisteme de operare si browsere diferite;
  • nu prea inteleg de ce ar vrea sa falsifice o astfel de poza.

@Luce_Nera este foarte bine ca incerci sa tii deoparte persoanele care nu sunt sincere. Pana la urma unul dintre scopurile acestui forum este si de a invata oamenii cum sa se fereasca de scammeri. Hai totusi sa analizam mai bine situatiile. De ce crezi ca @Tim_isoara incearca sa falsifice ceva (intreb sincer pentru ca vreau sa aflu parere ta… daca eu sau moderatorul ascundem posturi pe aici nu o sa rezolvam conflictul dintre voi)?


#42

@Stefan eu am postat spreadul Admiral la acel eveniment. El a modificat poza si a pus in loc Oanda si LMAX. Despre ce vorbim.
LMAX a avut…aproape 24 de pipsi.
E simplu eu am postat poze si LuceNera le-a modificat.


#43

vorbim despre conflictul vostru si motivatia lui. Nu ma apuc sa fac curat in topicul asta inca pentru ca vreau sa vad ce naiba aveti unul cu altul.

El crede ca tu modifici poze si apoi modifica si el ca sa-ti arate ca si el poate. Vreau sa stiu si argumentele lui si de ce crede ca incerci sa pacalesti lumea. In momentul de fata nu am inca motive sa cred ca incerci sa faci asta, dar vreau sa vad si argumentele lui.


#44

El recunoaste ca le-a modificat. El banuieste ca tot ce pun e photoshop.