Bine ai venit pe noul forum Vamist


#1

Vamist este prima si cea mai mare comunitate Forex din Romania. A luat nastere in 2005 si de-a lungul timpului a trecut prin mai multe transformari. Acum, dupa mai bine de 13 ani, primim orice fel de traderi si investitori. Deci, indiferent daca tranzactionezi sau investesti in actiuni, valute, marfuri sau orice alt instrument, bine ai venit!

Vamist se transforma in comunitatea traderilor si investitorilor retail.

Daca ai fost membru pe vechiul forum Vamist poti sa-ti folosesti contul de acolo pentru a te loga. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti functia de resetare a parolei, ca o masura de securitate (click pe “login” si apoi pe “I forgot my password”). In cazul in care username-ul pe vechiul forum continea spatii, trebuie sa le inlocuiesti cu underscore. De exemplu, “Nume Prenume” devine “Nume_Prenume”. Daca apar probleme, te rugam sa contactezi administratorul.

Power to retail traders!


#5

Am vazut ca multi si-au ractivat deja userul de pe forumul vechi. Treaba asta chiar ma bucura.

O mentiune pentru cei care aveau username cu spatiu pe vechiul forum, de tipul “Nume Prenume” - din cauza modificarilor de natura tehnica, aici username-ul va fi “Nume_Prenume” (spatiul este inlocuit cu “_”).


#6

De azi avem un logo nou. Sper sa va placa :slight_smile: