Anunturi administrative


#1

Loc de postat anunturi legate de functionarea site-ului


#2

Pentru ca se pare ca iar au inceput unii sa dea in server pentru a il da jos, am activat CloudFlare (un serviciu de protectie impotriva atacurilor DDoS). Asta inseamna ca uneori o sa vedeti un mesaj inainte de incarcarea forumului, care va anunta ca browserul vostru este verificat. Este doar o masura de securitate si imi cer scuze daca starneste neplaceri. Mesajul apare doar cand serverul este atacat.


#3

Eu o sa fiu in cocediu de maine pana pe 26. Cu @Grind :slight_smile: Deci inseamna ca o sa fiti cateva zile pe cont propriu. Ma gandeam daca sa anunt sau nu, dar am zis ca pana la urma ar fi bine sa anunt si sa vad ce se intampla. Daca apar personaje negative, folositi functia flag. Mai multe flag-uri pot sterge postarile si chiar bana un user (e un algoritm mai complex, nu e un numar fix de flag-uri). Ideea e ca aveti puterea sa moderati locul asta daca lucrati impreuna.

Chiar sunt curios ce se va intampla si ne citim din nou cu bine dupa 26. :beers:


#4

Gata, m-am intors. O sa incerc astazi sa citesc tot ce s-a postat, dar am vazut ieri seara ca ati luat atitudine in cazul unui spmmer si ati reusit sa-l dati afara. Deci se poate. Sunt mandru de voi si va multumesc!